Bil

Trygga Intropaketet

Ett perfekt paket för den privata körningen!

Vi lanserar ett paket för dig som ska köra privat med handledare där det ingår det ni behöver för att komma igång på ett bra sätt!

Varför inte börja med en trafiklektion redan från början för att få rätt ordning på fotarbetet, enklare manövrering och lättare trafik. Som handledare är ni mer än välkomna att följa med på lektionerna! Man brukar få mycket med sig hem för den privata körningen.
Ni väljer själva när ni vill köra nästa lektion, lektionerna skall utnyttjas inom ett år så rådet är att varva lektioner med mycket mängdträning privat.

Utöver lektioner och material ingår också en unik försäkring som ger självriskreducering vid vagnskada, olycksfallsförsäkring, avbeställningsförsäkring mm.
Läs mer om försäkringen här

Intropaketet (5 500 kr)

  • 5st PT-Lektion bil 60 min
  • Handledarboken
  • Innerspegel
  • DriveSafe försäkring läs mer här

 

När du går introduktionsutbildningen hos oss har du dessutom möjlighet att handla körkortsboken digitalt 24 månader för 1 600 kr (67 kr/mån) ordinarie pris 349 kr/mån.

Handlas senast 10 dagar efter din introduktionsutbildning.

--

Utöver Trygga Intropaketet rekommenderar vi även dig som blivande handledare att följa med i vår Handledarbil. Läs mer om handledarbilen här